Een hart voor lokaal_wit vierkant.jpg

De dreiging van het Corona virus zorgde ervoor dat vele, kleine, lokale ondernemers, net als wij, 

hun verkoopkanalen plots zagen sluiten.

We willen onze collega's helpen, daarom zetten we vandaag een nieuw netwerk op poten. 

Kleine, lokale ondernemers kunnen zich aansluiten en hun producten aanbieden via onze webshop.

De opbrengst van het product gaat volledig naar de ondernemer.

Hieronder vind je de producten van onze collega-ondernemers die je via onze webshop kan kopen.

Steun hen, koop lokaal!

Benieuwd wat ons bezielde deze actie te ondernemen? Lees het hier!

 

Beste klanten en bezoekers,


De aankondiging van onze nieuwe webshop ‘Going Nuts’ had een echt feest moeten zijn, met de nodige toeters & bellen, Champagne, met alles erop en eraan … Maar, moeder natuur heeft daar net iets anders over beslist!

Mijn echtgenoot Seppe, en ik zelf Diana, zijn gepassioneerde marktkramers en ondernemers pur sang. Achter de schermen zijn/waren we druk bezig met enkele projecten, zo ook met onze fonkelnieuwe webshop. Enkel werd deze laatste in een sneltempo afgewerkt naar aanleiding van de recente gebeurtenissen van het Corona virus. Maar na alle tranen, de onzekerheid en het entertainen van onze 3 kinderen in de afgelopen dagen, gingen onze gedachten ook uit naar onze collega-ondernemers.

Onze lokale economie is en blijf een kloppend hart, zeker in deze moeilijke tijden, maar dit hart bloedt .. en geen klein beetje.

Wij hebben dan ook direct contact opgenomen met de nodige instanties, zoals het FAVV en de Corona lijn, om jullie – dierbare klanten- zo goed mogelijk te helpen en dit volledig conform alle huidige maatregelen. Zowel in jullie belang als in ons belang …

Daarom hebben wij “Met een hart voor Lokaal” opgestart. Hierbij helpen wij andere lokale bedrijven om met hun producten tot bij jullie te komen en helpen we hen zo te overleven in deze moeilijke tijden, want ja, alle kleine beetjes helpen! En ja, iedereen is onmisbaar !

Het is ons absoluut niet te doen uit winstbejag, integendeel we doen dit recht uit ons hart, uit solidariteit voor onze collega’s, lokale ondernemers.

Met dit initiatief hopen we ook het Corona virus in te dijken, want er is maar 1 persoon die bij u thuis komt leveren, maar u heeft wel een brede waaier aan producten. Maar ook de transportkosten dalen, enz.

Laat ons samen hier uit komen! Want alleen samen zijn we sterk! #samensterk

 

Tot slot, moet ik als zaakvoerder en ondernemer bekennen dat ik en mijn echtgenoot NIET alles zelf kunnen doen, maar dat ook wij afhankelijk zijn van heel wat andere bedrijven, ondernemers en mensen zoals jij en ik.

Denk maar aan de ICT-ster die deze webshop heeft gebouwd of de fotograaf die een deel van de foto's heeft gemaakt en de rest heeft "gepimpt" (omwille van COVID 19 konden niet alle producten voor de lens verschijnen). Denk aan de creatieve duizendpoot die het logo, de slogans en de social media posts ontwierp en tevens een ‘stevige’ rots in de branding was in deze hele campagne!

Stuk voor stuk, verdienen al deze mensen een medaille voor onbaatzuchtige naastenliefde. Ze hebben uren en uren doorgewerkt, met 1 doel voor ogen; Met een hart voor lokaal, willen we zoveel mogelijk mensen helpen, ondersteunen en bereiken!  

Diana & Seppe