WinesOlives_LOGO_kleur-01.png

meets

Go%20Nuts_logo_finaal-01_edited.png

Diana Dimitrova en Seppe Van Beuren zijn niet alleen gelukkig getrouwd, maar delen ook de passie voor de zaak. Het begon met D&S Wines waarin de wijnen centraal stonden. Seppe is al  jaar en dag gepassioneerd bezig met wijnen, en andere alcoholische en non-alcoholische dranken. Hij volgde tal van opleidingen zoals Sommelier Conseil Vin de France, Wereld Wijnmeester, thee, cocktail... en ontving in 2016-2017 de titel ‘Sommelier of the Year Vlaams-Brabant’. Ook op zijn foodpairing advies kan je dus vertrouwen. 

 

Diana van haar kant groeide op tussen de olijven, noten, gedroogde vruchten en tapenades. Het is een vrouw die niet van opgeven weet en zich altijd bekommerd om anderen, de ideale zakenpartner dus. Haar moeder was de eerste om 36 jaar geleden op de markt olijven te gaan verkopen. Diana en Seppe namen de zaak over en zo groeide Wines & Olives en staan ze wekelijks op de markten in het Leuvense. Ze verkopen naast wijnen ook olijven tapenades en andere eigen bereidingen, noten, gedroogde vruchten, granola’s, sapjes... Recent kochten Diana en Seppe een tweede kraam aan die de naam Go Nuts. Delicatessen droeg. Ze besloten om het merk over te nemen en deze naam te houden voor de tweede kraam die vanaf het voorjaar van 2020 vooral feestmarkten zal aandoen. Het gamma aan producten dat er verkocht wordt is hetzelfde als dat van Wines & Olives.

Marktkramers.Kleur-6.jpg

Voor al hun producten staan ze voor kwaliteit eerder dan kwantiteit. Maar daarnaast houden ze ook aan een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

 

Ze verkopen topwijnen uit de hele wereld. Jaarlijks controleren ze de nieuwe jaargangen van de gemaakte selectie. Voldoen de wijnen niet meer aan hun normen, of kan de goede prijs-kwaliteit verhouding niet meer gegarandeerd worden, worden ze niet ingevoerd. Dezelfde kwaliteitsnormen hanteren ze voor hun andere producten.